TERUG
DNP dai nippon printing
boulangerie oscar
361 shoes
one degree beyond
sport support
halve van Haarlem
grachtenloop

DNP

Het Japanse bedrijf Dai Nippon Printing Co., Ltd. (DNP) is wereldwijd 1 van de grootste bedrijven op het gebied van technologie voor verschillende print- en coatingsoorten. Vandaag de dag heeft het bedrijf dependances in Azië, Europa en Noord-Amerika.   

Er is sinds 2019 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs mee heeft gewerkt aan het concept van de DNP congresstand op de 'Labelexpo Europe' in 2019. Daarnaast heeft hij ook de uiteindelijke visuals verzorgd. Labelexpo is een 2-jaarlijks terugkerend congres in Brussel, wat werelwijd bekend staat als het grootste label en printing congres. Daarnaast heeft FishFingrs voor DNP zowel logo- als doos ontwerp verzorgd voor 'Versatility defined 300'. Tot slot is hij verantwoordelijk voor het ontwerp van diverse relatiegeschenken waaronder als voorbeeld de chocoladereep waarbij hij naast de wikkel ook de print van chocolade heeft verzorgd.

Boulangerie Oscar

Boulangerie Oscar is een lokale populaire bakker met in korte tijd naast de hoofdvestiging in IJmuiden, een dependance in Heemstede en twee dependances in Haarlem.

Er is sinds 2015 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs de 'total identity' heeft verzorgd. Hierbij valt te denken aan: logo, huisstijl, giftcards, belettering auto's en winkelramen en advertenties. De bouw en vormgeving van de website is gebeurd in samenwerking met 'Silicium'.

361º

Het Chinese bedrijf 361degrees international limited is een groot internationaal 'sportswear' bedrijf wat gespecialiseerd is in sportschoenen. Daarnaast verkopen ze ook kleding, sportuitrusting en accessoires.

In 2016 werd 361degrees in Europa gelanceerd waar de samenwerking met FishFingrs startte.Tezamen werd 'een eigen gezicht' voor de Europese markt gecreëerd. Daarnaast is FishFingrs betrokken geweest bij de concept creaties van alle campagnes. Verder heeft FishFingrs  bedrijf advertenties, print-ontwerp voor kleding, merchandise, retail display en awards ontworpen.

Guerrilla
games Killzone

Guerrilla Games is een first party computerspelontwikkelaar gevestigd in Amsterdam, en één van de grootste game uitgevers van Sony Playstation (tevens volledige dochteronderneming van Sony Interactive entertainment). Guerrilla Games is vooral bekend om zijn 'Killzone-serie' (wereldwijd werden hier meer dan één miljoen exemplaren van verkocht) en 'Horizon- serie' (inmiddels wereldwijd al meer dan 10 miljoen exemplaren van verkocht).

Er is sinds 2014 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs een serie in-game logo's heeft ontworpen voor 'Shadow Fall' uit de Killzone serie. Ook voor de bestaande serie ' 'Horizon' en de toekomstige serie 'Forbidden West', is de samenwerking weer opgepakt.

ANWB Rijopleiding

De koninklijke Nederlandse Toeristenbond is een niet meer weg te denken organisatie in Nederland. Zij bieden inmiddels meer dan 20 verschillende diensten aan voor zowel leden als niet -leden. Hieronder valt ook de rijopleiding. De ANWB rijopleiding is de grootste rijschool van Nederland waarbij klanten het rijbewijs voor auto, vrachtwagen, met aanhangwagen, bromfiets of motor kunnen behalen.

Er is sinds 2014 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs gedurende 8 jaar poster- en flyer campagnes heeft verzorgd. Inmiddels zijn alle theorieboeken door de ANWB vernieuwd waarbij FishFingrs verantwoordelijk was voor de vernieuwing van de omslag van deze boeken. Daarnaast verzorgd FishFingrs infographics, interne presentaties en is betrokken bij de restyling van de rijopleiding die op korte termijn plaats zal vinden.

objecten

Naast het vormgeven en het maken van illustraties ontwerpt FishFingrs ook objecten. In samenwerking met de opdrachtgever worden concept ideeën op papier en later ook op kleine schaal uitgewerkt om zo tot overeenstemming van het uiteindelijke product te komen. Het verhaal achter het product tezamen met de wensen van de opdrachtgever en het creatieve brein van FishFingrs maakt dat het eindproduct markt waardig en uniek is. Hierboven volgen enkele voorbeelden.

Sport Support

Deze stichting is al 25 jaar actief in het verzorgen van informatie, advies, organisatie en ondersteuning van de sport in de regio Zuid-Kenemerland in de meest brede zin van het woord. Breedtesportstimulering is de kerntaak van SportSupport. Daarnaast organiseert de stichting een scala aan regionale sportevenementen en heeft een aparte topsporttak, Stichting Topsport Kenemerland.

Bij SportSupport is vooral de maatschappelijke functie van sport erg belangrijk. Dit uit zich in de diverse projecten die worden geïnitieerd en uitgevoerd. Hierbij moet men denken aan; Aangepast sporten, Ouderensport, Sport in de Wijk, JeugdSportPas, Schoolsport en Verenigingsadvies en Verenigingsondersteuning. Voor vijf gemeenten treedt SportSupport op als inhoudelijk en juridisch werkgever van buurtcoaches.

Er is sinds 2017 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs betrokken was en nu nog steeds is bij de total identity van de Grachtenloop en de Halve van Haarlem. Het begon aanvankelijk met de kleurstelling en ontwerp van het logo. Inmiddels is dit uitgegroeid tot vormgeving van, vlaggen, opblaasbare start- en finish-bogen, sponsorborden, online advertenties en vele andere merchandise.

Bavo

De Vereniging Vrienden van de Grote of St.-Bavokerk te Haarlem zet zich in voor het behoud van de Grote of St.-Bavokerk als belangrijk cultuurhistorisch erfgoed. In samenwerking met de Protestantse Gemeente Haarlem, wordt geregeld besloten welke projecten zullen worden aangepakt en welke andere activiteiten zullen plaatsvinden. Elk vanuit een ander perspectief maar met een gezamenlijk doel. Het behoud van kerkgebouw, het carillon, het wereldberoemde Christian Müllerorgel en verdere inventaris.

Er is sinds 2018 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs de Abri poster voor de Bavodag heeft vormgegeven. Daarnaast zijn inmiddels de boeken 'De wapens op de koorbanken' en 'Monsters in het koor' uitgegeven, waar FishFingrs de gehele vormgeving van heeft verzorgd.

Triple Balance

Triple Balance is een trainings- en coachingsbureau die ingehuurd kan worden door organisaties die meer uit hun medewerkers wil halen. Deze organisatie evalueert talenten, bepaalt de behoefte daaraan en werkt vanuit de strategie om concrete resultaten te behalen. Dit gebeurt aan de hand van het zogeheten 'Triple Balance Talent-Prestatiemodel'. Dit model stoelt op drie pijlers; ' onderwijs, oefenen en overdracht. Op deze manier leert men welke ontwikkelingen en prestaties mogelijk en haalbaar zijn. Met als gevolg dat individuen en teams beter presteren en werken vanuit hun talenten (sterktes) werken. Dit alles garandeert dat aan ieders capaciteiten recht wordt gedaan.

Er is sinds 2016 sprake van een samenwerking met FishFingrs. Triple Balance maakt voor hun strategie gebruik van van een 'talent-game'. FishFingrs heeft hier de illustraties en infographics voor vormgegeven. Daarnaast heeft FishFingrs de beeldtaal voor de website ontwikkelt en ook de rubrieken via social media verzorgd.

Truman Amsterdam

Truman is een reclamebureau te Amsterdam die te boek staat als storytelling bureau. Op deze manier versterken zij merken vanuit geloofwaardigheid en authenticiteit. Dit reclamebureau helpt merken en organisaties met een scherpe merkpositionering, een richtinggevende corporate story, consistente branding, opvallende reclamecampagnes,  waardevolle content en gedragsverandering campagnes.

Er is sinds 2016 sprake van een samenwerking waarbij FishFingrs meegeholpen heeft met het uitwerken van verschillende campagnes. Hierbij valt te denken aan; Manpower group uitzendbureau, Rittersport, SensysGatzo, Voedingscentrum en Youbahn. Daarnaast heeft Truman twee boeken uitgebracht respectievelijk; 'True storytelling' en Supercharge your story' waar Fishfings de vormgeving van heeft verzorgd.

Overige

Naast de eerder uitgebreide uitgelichte voorbeelden van samenwerkingsverbanden met FishFingrs volgen hierbij nog enkele andere voorbeelden. Uitgelicht zijn: Logo's, presentaties, illustraties, advertenties, social- media uitingen, het maken en vormgeven van een ('kleinere') website.

Fishfingrs